logo
logologo

CHINT

CHINT

CHINT е водещa компания на световно ниво за производство на електроапаратура за високо, средно и ниско напрежение.

Компанията е класирана на 15-то място в Топ 100 на китайските фирми според списание "Форбс". CHINT е оценена като номер 1 в електроразпределението и производството на апаратура за защита и контрол в Китай.

Фирма CHINT е основана през юли 1984 г. в Уенджоу. За 22 години CHINT се развива от домашен цех със 7 работника до водещ производител на електротехническа апаратура с осем специализирани бранша; над 800 специализирани партньора и 30 000 служители. Основни продуктови линии на CHINT произвеждат апаратура за високо, средно и ниско напрежение, електроразпределително оборудване, измервателни уреди и инструменти, специализирана апаратура за строителството и автомобилостроенето.

CHINT има изградена солидна търговска мрежа, състояща се от повече от 2 000 проект мениджъри само за Китай. Междувременно компанията е учредила клонове и регионални офиси в САЩ, Средния Изток, Германия, Русия, Бразилия, Украйна, Хонконг, Великобритания и др. Фирмата има международна търговска мрежа, обхващаща повече от 70 страни по цял свят.

Произвеждана в съответствие с всички системи за управление на качеството и тествана в световно акредитирани лаборатории, електроапаратурата на CHINT ще удовлетвори всички Ваши изисквания за индустриални, комерсиални и битови приложения.

Chint инвестират непрекъснато в модернизация и разширяване на производството, за да се гарантира високо качество на предлаганите продукти. Всички продукти произвеждани от Chint отговарят на най-строгите международни изисквания и стандарти. Голяма част от производственият цикъл е силно роботизиран, като това гарантира високото качество.

КаталогКъм сайта