logo
logologo

Tele-Radio

Tele-Radio

Tele Radio разработва, произвежда и предлага на пазара безопасни системи за радиоуправление за промишлена употреба. Компанията е основана в Швеция през 1955 г. и оттогава се е превърнала в експанзивна група, Tele Radio Group. Централният офис се намира в Askim, близо до Гьотеборг, Швеция и има няколко дъщерни компании в Европа, САЩ, Австралия и Азия. В допълнение към нашите дъщерни компании, ние също си сътрудничим с нашите дилъри и партньори по целия свят.

Ние правим собствени изследвания и разработки. С повече от 60 години опит имаме солидни познания и опит в системите за радиоуправление. Нашата мисия е да предоставяме цялостни продуктови решения, технологии и услуги в областта на безжичното управление на оборудването и машинната комуникация, където надеждността и безопасността са ключовите фактори.

Tele-Radio имат богат избор от продукти, от малки предаватели до големи платформи за джойстици и ако продуктът не отговаря на вашето приложение веднага, ние се адаптираме към вас, а не обратното, както често се случва. Искаме да ви донесем нещо, което ще подобри начина ви на работа; ние също вярваме в изграждането на дългосрочни отношения с вас, които надхвърлят продажбата.

Безопасността е голяма грижа за нас, тъй като е компанията е Шведска, това е част от нашата същност. Полагаме големи усилия, за да направим нашите продукти възможно най-безопасни. Полагаме значителни усилия, за да се уверим, че нашите продукти отговарят на най-високите възможни стандарти за безопасност и имаме сертификати, които да подкрепят това твърдение.

Както вероятно вече се досещате, нашите продукти са не само безопасни, но и здрави. Знаем, че нашите дистанционни управления се хвърлят, изпускат, прегазват, намокрят и др. Ние взехме в предвид всичко това, когато ги проектирахме. Те са предназначени да бъдат използвани.

logo
Контакти

Copyright © 2023 Семо ООД. Всички права запазени.